nöfff

Igår så sov min kära granne över hos mig och vi pratade snusk och trams men somnade tidigt och gick upp sent, endå känns det som om jag inte sovit en sekund( kan berott påa tt jag vabara halv sov) men anyway idag är det regn regnreng så jag har inte ens orkat dra upp persienerna,blöh. Imorgon halv sju åker jag härifrån till nyköping jeowtjioehieo och kommer fram någongång vid halv tio och ska då jobba i Cheerstoren och sen ska jag tävla på söndag.
KOm gärna och se Sm i Cheerleading söndag :D <3

Back on top

Igår så var det en riktigt dålig träning tycker jag vilket ärväldigt jobbigt eftersomdet är tävling 4 dagar, ( skrämmande ja) så PEPPA PEPPPA PPEPEPEPEPAPPAP NUNUNUNU :D:D:D:D
för jag är inte så pepp just nu för jkag öär så rädfd at svika laget
och jag skriver som en kratta för jag mpse gå till bussen ( började för längesedan tror jag=

fjiwefheiwofheigheio

Måste skriva av mig, sitter i skolan, närmare bestämt musiksalen, nästan ensam ett par 8or sitter i instrument rummet och övar. Jag sitter och lyssnar på KENT, för jag är så arg just nu, arg och samtidigt ledsen. För övrigt hatar jag ordet ledsen, det låter så mesigt.  Men iaf jag är så arg på skolan och dess lärare, de går inte att resonera någonting med de. fuck. gymnasiet, NEJ tack!

kanske bara jag som överreagerar men jag vet ingenting jsut nu. en liten sak kan göra att jag faller ner på botten igen.

tjuhu

Det är lördag och jag kom på mig själv med att inte ha skrivit på länge, jag var i skåne innan iaf och det var väldigtväldigt trevligt, förutom att åka tillbacka dock.men ja men ja men ja men ja men ja, vad mer? inget för jag sitter och lyssnar på musik och är ganska tom, jag har till och med fått problem med att skriva, det enda som förut betydde någonting, så hej hopp snopp allt ser annourlunda ut idag.

RSS 2.0