hejhoppsnopp hiih

Svar to emma: hej jag är för lat för att gå in på din blogg igen som jag precis läste, men bilden har jag heller aldrig sett innan haha, jag bad JuliaM att skicka bilder och då så kom den :D väldigt söt! räkna ner dagarna nu! 1½ dagar. är det bara min mage som kurrar? BTW det här ärtyp din blogg emma haha, för det är bara du och jag som läser den hihi

Igår ringde harald och vanessa och sa att de var i stockholm och jag fick en SÅNHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR stor chock, eftersom att jag trodde de skojjade med mig, men som tur var inte för då hade jag blivit ledsen. så som tur är blir det fikis imorgon. Eftersom att jag snart ska på träning. Vilket jag förövrigt inte pallar. För i söndags så trillade jag när vi gjorde bygg och slog i huvudet och har fått en liten skakning. MEn ja klockan är fyra och jag ska åka snart och är hungrig som ett djur!?!? fast jag äters om en pålle, emma kommer märka. MEn hon vet att det är me<3 food

Och jag är glad när jag tänker på en sak, att jag har blivit mig själv mer, the real jessica. Nyhamnsjessica. För ett tag var det lite jobbigt, jag kände mig så ensam och försökte passa in och gick ner massa i vikt för jag mådde så dåligt. men det känns skönt att vara tillbaka. Sluta bry sig så mycket om andra. För jag vet att det bara är jag( och emma) som alltid kommer att finnas där.


Äkta kärlek dör aldrig min vän

Jag luktar gammal rök, inte mysigt, och längtar tills skåne (man ska inte lämna en knarkare utan sitt knark)

bäääst



<333

Du är min hjälte

Väntar på att solen ska lägga sig på baksidan så att jag kan lägga mig där med min ipod och bara ligga och göra ingenting, Jag är så slö och lat och äter bara glass. jag e en lite tjockis kid och borde bo i usa. precis. men Jag åker om några få ynka jätte bra dagar.
jag har egentligen inget vettigt att säga eftersom att jag bara har latat mig och varit ensam, alltid fucking jävla ensam. pusshej

Saker man ser (Hör)

Emma skrev idag på sin bloggis att KENT ska göra ett nytt album och det är ju alldeles strålande och underbart och wow wow wow. Världen behöver mer kent för vi kan aldrig tröttna. Kent borde kult förklaras.

Ett hej igen?

Fantasilösa jäsca, japp japp. prima skinka japp japp bara skinka japp japp. Nej jag äter inte kött hihi!
blabla vilket bittert humör jag är på idag.
Dagen började ganska bra för jag kände att jag såg helt okej ut i en fin tight klännig alla american apperal style.
men sen vet jag inte vad som hände jag blev bara tom som en urdrucken fanta flaska.
och började lyssna på musik för att fööörsöka framkalla känslan fysiskt, vad som helst. En tår eller två.
Men nej det var helt tomt.
jag lovar att om man rörde på mig lite lätt så skulle det eka när inne från.
And boys is on my mind. Som dock inte är så ovanligt må jag säga
fråga emma hon vet allt haha <3

men det är onsdag och jag håller nog på att få feber
och v disikerade tulpaner idag, och jag har lite pollenallergi så det kliade i näsan och ögonen
men jag ska ta det lugnt för snartsnartsnartsnart ska jag sova i en lejonkungen sääääng
alternatiuvt 101 dalmatiner vavava?

men nationella imorgon, och nu ska jag åka och handla. OCh jag har ingen träning på fredag.
Vilket är jobbigt för jag behöver övning.

Puss

hej!

Tycker att allt är så där jobbigt plågsamt irreterande just nu. Skolan är en bitter tyngd som jag önskar att någon kunde plocka bort ett tag så jag får tid att andas. Känns som om jag ska få ett magsår på nytt. Känner hur det svider och gör ont i magen precis som förra gången när jag stressar. I dont like this. ha en fortsatt bra ( äcklig ) måndag (Y)

"You're too afraid of everything"

Det är ett måste att lyssna på denna vackra artist, Le days. Musik Sverige är fina grejjer.


Picknick

                                          g
Jag och Fia på picknick här om dagen :)

flesh & bones

Efter den 4 timmars långa Cheerleading träningen när vi satt på tåget så startades det en otroligt hetsig debatt om politik, miljö, köttindustrin, svält och vegetariaism haha, vilket var ganska intressant och höll på tills det var dags att kliva av. så nu sitter jag här med ett sug av närhet och dina varma ben mellan mina.

jag borde plugga eftersom att jag har Seminarium imorn. men varje millimeter av min kropp värker och bönar och ber efter att få vila. Och jag är dum och viker mig för dens behov.

Cashing

Jag vill bli accepterad, hur hemskt det än låter. så är det så. JAg vill komma in i laget ordentligt, jag är så glad över platsen, men jag känner mig som en fluga, lika irreterande och onödig. någon jävel som man bara viftar handen åt och innerst inne önskar att man fick smälla så snabbt som möjligt. Nej nu ska jag gå och andas.

Emo snigel

Jag är slö som en snigel på brunt på att skriva, jag är trött väldigt trött och det är påsk, men i min familj firar vi inte sånt, till min glädje. jag har aldrig varit ett stort fan av det, phu ta inte upp julen bara då kommer jag att hålla för öronen och gå. OCh jag är så jävle egoistisk att någn borde slå mig med en träpåle i skallen så att jag kan tillbrunga resten av mitt liv i koma där jag hör hemma, så många kommer till mig med sina problem, no problemas med det jag älskar att hjälpa till, men ibland blir det så jävla svårt att jag bara vill hålla för öronen. För att JAG (egoegoego) tycker att det är så jävla svårt att se på när man själv inte kan göra någonting. en sådan maktlös känla. Åh det kokar ju över bara av mina egna tankar i hjärnan, jag vandrar på en sytråd och folk slänger böcker på mig. Det är svårt att balansera och ta sig igenom dagen.

nej fan nu måste jag säga god natt innan någon dödar mig för min egoism.

Heartbeats

Oj vad glad jag blev i söndags när jag blev tillfrågad att träna med SrB som är ett tävlingslag, självklart sa jag ja och jag tränade me de igår efter vår träning så de blev 4 timmar, så idag sitter jag här med hemsk träningsvärk men det är så det ska vara. Nu kommer det bli många träningar framöver och jag hoppas att jag klarar det, jag har en förmåga att alltid känna mig så dålig i allt jag gör, kan inte se de bra i någonting utan måste alltid plocka fram de dåliga. Kan vara bra i vissa situationer att man tar fram de dåliga men inte just i min.

Nu är det bara någon månad fram till SM för de, men jag vet inte om jag ska var amed eller inte allt känns så lulligt, ska jag lära mig ett helt program så snabbt och vara med i SM? sverige mästerskap hha i dont think so. Visst skulle jag absolut väldigt gärna vilja, men skulle jag klara det? det är frågan.

Det var iaf lagträff idag och jag är faktiskt förvånad endå hur snabbt jag kommit in i laget, visst jag är kanske lite tyst ibland, men de är snälla mot mig och det är huvudsaken. Jag måste sluta tänka att alla tycker jag är konstig och inte vill ha mig där. skärpning Jessica!

I brought the BBQ

Hm, lördag, lör dag, lö rdag, tråkigt namn. Måndag blir iaf Mån dag. Det har varit en siso där vecka, jag är inne i ett "jag känner ingenting" tillstånd, allting bara flyter på samma punkt utan att röra på sig. Det enda som rör på sig är min hunger, har kännt enn galet stort behov av att bara ätaätaätaätaätaätaätaätaätaätaätaäta. Det är väll min kropps sätt att uttrycka sina känslor. Den vill tröstäta så gärna. eftersom att mitt jag känner ingeting humör gör att jag inte har lust med någonting så orkade jag inte något festliknande igår och inte idag heller. Nu sitter jag och underhåller mig med itunes som vanligt. undra hur mycket tid jag lägger ner på musik om man tänker efter? hm. Också ett sätt för mig att hantera jobbiga känslor, genom musik,böcker och hunger. Jag minns inte vilken dag de var ett galet stort bråk här hemma, vilket inte är så ovanligt, men konstigt att jag glömmer saker så fort, men det var helt galet här och alla gråter eller skriker och jag blir så där tyst igen, tysta tårar som bara rinner inget snörvlande eller tänkte, bara liggandes stilla på golvet och hagnesta hill på högsta volym. Utan att egentligen känna. åh vad svårt det är att förklara de går inte att sätta ord på de för jag känner, men det är som om smärtan är så stark att den  gör en paralyzerad nästan bedövad, som iett chocktillstånd, det är precis som  när du slår dig riktigt hårt och inte känner att det gör ont, det känns bara konstigt. Något i den stilen hade man kunnat jämföra det. Nu ska jag väll bara lägga mig eller något.

Btw är det påsklov... Och varje dag är en dag närmre valborg vilket är ett +.

RSS 2.0