Murder mondays

Idag är det måndag och jag skulle tack och lov vara hemma! phu, men det är alltid så när man vet att man får ligga kvar i sängen då blir man klarvaken vid den tid man brukar gå upp och det är så irreterande för jag vill bara sovasovasova för jag är så trötttrötttrött. Jag är helt slut inifrån och ut, jag skulle behövas hängas ut för vädras. vädra ut alla äckligt jobbiga tankar så att jag kunde slappna av lite grann och fokusera på nuet. Jag vet inte varför det är så omöjligt, det känns inte som om jag lever på samma sätt som alla andra, förstår inte varför jag måste göra det ena eller det andra, vad spelar det egentligen för roll? på vilket sätt ändrar det mitt liv om jag stannar en extra timme i skolan? jätte dåligt exempel min min hjärna är slutkörd så den borde få ha sig en liten endags semester.

öh mitt nummer står på min pappa så någon jäkel ringer och stör och jag har så rasslig röst på morgonen när jag inte pratat på länge så jag låter som en bäver som svalt ett rivjärn. hatar det! att prata i telefon då, svarar ju inte ens i hemtelefonen, tur att man kan trycka tyst på den, ananrs tjuter den i evigheter.

have a good day.

helg

Började med Middag hos L det var mysigt med grönsakswok och hallondessert, en del vin blev det och ganska full blev, sen påväg till fest, men hela jag är på väg att explodera fysiskt och psykiskt, på tåget blir det för mycket, jag spyr åker hem och vill bara dö litegrann.

Cherry

Det snöar och det är april, kan någon skjuta alla jävla miljöförstöringsmänniskor (alla människor då) så att vi slipper denna väderförändring. Väntar på samtal från min mentor, men orkar inte så jag ska duscha nu så jag kan åka till L för förkrök och middag.

Jag kan inte längre förneka det, inte förneka hur mycket jag vill ha dig, Eller hur jävla starka känslor jag har fått för dig. Jag vill verkligen inte ha de här känslorna just nu och speciellt inte för dig! Jag är paranoid och vanvettigt galet sprudlande förälskad.

Be Be your love

har varit lite besatt av denna ett tag!


Were we still kissing when you new that we were true?

Musiken spelar högt över rummet från min ipod, jag måste och skaffa ett par ipodhögtalare det är ju ren lycka. Sitter här i en mjukiströja och leggins och väntar på att mamma ska hämta upp mig eftersom att jag ska till tandläkaren i södertälje. Ser inte fram emot det alls eftersom att jag ska få tandställning där nere, som om mitt liv inte redan är på botten haha? åh bajsbajsbajs moget! men ja hade inte mycket mer att komma med, åkte till L igår ochv åt lite Ben&Jerrys men ingen av oss orkade äta så mycket. Utan vi satt och lyssnade på musik och somnade efter ett tag.

Puss Emma om du läser det här.

Bara när du inte hör vågar jag säga så

Åh helvete, det är som en sjukdom. En sjukdom som sprider sig i varje kroppsdel tar över mina tankar fullständigt och gör mig förvirrad och hänsynslös. Hur kunde jag börja gilla någon så mycket som jag gillar den jäveln. Han är ingenting jag någonsin har föreställt mig, passar inte in på min stereotyp av killar som jag faller för. Han är den totala motsattsen, Vad är det här. Vad håller jag på med? det är helt tokigt. Jag kan inte ens sluta prata om han, det är en sjukdom, en sjukdom som tar över, får mig att säga knäppa saker när jag fångar upp hans närvaro i ögonvrån. Jag blir helt slut i kroppen, har verkligen försökt att intala mig att jag inte har den minsta lilla känsla för honom, jag vill och orkar det verkligen inte. Men vad ska man egentligen göra åt de? Meningslöst babbel som kommer ur, men man kan väll endå inte hjälpa vem man faller för?  Jag har inte valt det här!

Hgfe

Kan jag få en chans till.

Träningen med L gick bra igår och det var faktiskt kul. Sitter i skolan igen och har som vanligt svårt att koncentrera mig. Det är så mycket lättare att lyssa på musik och fokusera på dess lyrics. KENT  är ju en läskig drog som jag inte ens kan avgöra om den gör mig glad eller ännu mer deprimerad. För det är så jävla många minnen som kommer upp och så månag sammanghang där deras texter passar in. Och jag saknar henne så, bara att få se henne sitta bredvid mig, få titta in i hennes ögon och prata om allt. de små orden är så svåra att uttala och att visa att jag menar. men jag älskar henne, min bästa vän, Jag älskar henne precis som romeo älskade julia om inte mer. jag älskar varje millimeter. Men jag kan inte säga de, kan inte visa de rätta känslorna öppet, istället kan jag väll ses som en falsk känslokall fisk när jag istället bara vill lifta med första bästa lastbil med en äcklig pedofil gubbe för att få komma till dig och äta glass. jag älskar dig. Gud vad lätt det är att skriva. Men jag menar det.


hurry curry

Sex and the City går på trean och jag har sån lust att bara lägga mig i sängen och dega och var alite deprimerad i min pyjamas, men nope nu har jag exakt 7 minuter på mig att pac ka ihop träningskläderna och hinna med bussen. Bestämde mig för att träna med L idag trots min magont, trötthet och träningsvärk. Jag behöver verkligen träna känner jag. ojoj nu är det bara 4 minuter kvar. Puss

Yes sir

Klockan har redan hunnit bli över tio och det känns som om jag precis har kommit till skolan. Vart tar all tid vägen? varje sekund blir vi äldre. Och vi låter bara livet rinna ur våra händer. Jag känner mig så gammal ibland, det är sjukt. Jag är 15 år och fyller 16 i år. Det känns som om mitt liv redan har varit och jag sitter ensam kvar med alla nostalgiska minnen och det är så jävla tragiskt att jag tycker synd om mig själv. Det är så jävla tragiskt när det pågår så mycket skit runt om i världen. Och jag är väl medveten om alla orättvisor, men det kan inte få mig att må bättre, bara skämmas för att jag klagar så mycket och inte uppskattar någonting.

rhweuithwoeitjhwiohjtioe tillbacks till att försöka plugga!


En bricka i spelet.

Vem är jag? vem är du? varför finns vi? varför blev jag just jag? och varför blev mitt jävla liv såhär. Så idiotiska frågor som har klistrat sig fast i mitt huvud. och jag vet inte ens om jag vill ha ett svar. Jag vill så gärna bort, en fruktanssvärd längtan över att inte leva, jag vill verkligen inte leva, inte behöva gå upp på morgonen, gå till skolan, träffa människor, tänka, röra på mig. Jag vill inte leva men jag vill endå inte dö. Hur fan hänger det ihop?


RSS 2.0